Ποιοι είμαστε
η ιδέα πίσω από την πράξη

Ήταν καλοκαίρι του 2015 όταν η ιδέα για το WifiCatalogue γεννήθηκε σε ένα παραδοσιακό ταβερνάκι στο πανέμορφο νησί της Τήνου, όπου μια πεινασμένη παρέα φίλων περίμενε υπομονετικά τον σερβιτόρο να φέρει τον κατάλογο!

Ο πολύς κόσμος, οι λίγοι κατάλογοι και ο ελάχιστος χρόνος του σερβιτόρου μας έκανε να φανταστούμε μια λύση με την οποία θα μπορούσαμε να δούμε το μενού εύκολα και γρήγορα, από τη στιγμή που θα καθίσουμε στο τραπέζι.

…έτσι δημιουργήθηκε το WifiCatalogue, μια πρωτότυπη υπηρεσία δημιουργίας σύγχρονων ψηφιακών καταλόγων.

Και έτσι το 2015, το ξεκινήσαμε! Μέσα στα επόμενα χρονιά ο ηλεκτρονικός κατάλογος μεγάλωνε και μαζί του μεγάλωναν και οι δυνατότητες του. Πλέον, καλύπτει και ακόμα μια σημαντική ανάγκη, αυτή για ανέπαφη εξυπηρέτηση.

Η πλατφόρμα που χρησιμοποιούμε για την δημιουργία των ηλεκτρονικών καταλόγων έχει υλοποιηθεί  στην Ελλάδα και είναι τόσο ευέλικτη που μας επιτρέπει να εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε ανάγκη παρουσίασης προϊόντων και υπηρεσιών!

Καθημερινά, η ιδέα που γεννήθηκε στο ταβερνάκι της Τήνου, εξελίσσεται με αφοσίωση και μεράκι από όλους εμάς, την ομάδα του WifiCatalogue.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.