Ποιοι είμαστε
η ιδέα πίσω από την πράξη
[gem_divider margin_top=”60″]

Ήταν καλοκαίρι του 2015 όταν η ιδέα για το WifiCatalogue γεννήθηκε σε ένα παραδοσιακό ταβερνάκι στο πανέμορφο νησί της Τήνου, όπου μια πεινασμένη παρέα φίλων περίμενε υπομονετικά τον σερβιτόρο να φέρει τον κατάλογο!

Ο πολύς κόσμος, οι λίγοι κατάλογοι και ο ελάχιστος χρόνος του σερβιτόρου μας έκανε να φανταστούμε μια λύση με την οποία θα μπορούσαμε να δούμε το μενού εύκολα και γρήγορα, από τη στιγμή που θα καθίσουμε στο τραπέζι.

[gem_divider margin_top=”24″][gem_quote style=”1″ no_paddings=”1″]…έτσι δημιουργήθηκε το WifiCatalogue, μια πρωτότυπη υπηρεσία δημιουργίας σύγχρονων ψηφιακών καταλόγων.[/gem_quote][gem_divider margin_top=”-49″]

Και έτσι το 2015, το ξεκινήσαμε! Μέσα στα επόμενα χρονιά ο ηλεκτρονικός κατάλογος μεγάλωνε και μαζί του μεγάλωναν και οι δυνατότητες του. Πλέον, καλύπτει και ακόμα μια σημαντική ανάγκη, αυτή για ανέπαφη εξυπηρέτηση.

Η πλατφόρμα που χρησιμοποιούμε για την δημιουργία των ηλεκτρονικών καταλόγων έχει υλοποιηθεί  στην Ελλάδα και είναι τόσο ευέλικτη που μας επιτρέπει να εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε ανάγκη παρουσίασης προϊόντων και υπηρεσιών!

Καθημερινά, η ιδέα που γεννήθηκε στο ταβερνάκι της Τήνου, εξελίσσεται με αφοσίωση και μεράκι από όλους εμάς, την ομάδα του WifiCatalogue.

[gem_divider]
[gem_divider margin_top=”40″]