Dekeleias 88, Nea Filadelfeia, 14341

ZZ

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Απευθύνεται σε bar και εστιατόρια που θέλουν να ξεχωρίσουν, επενδύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη μέσω της αναλυτικής παρουσίασης των προιόντων και των υπηρεσιών του καταλόγου τους.

Η υπηρεσία WifiCatalogue, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας, προσφέρει ένα σημαντικό πλεονέκτημα ειδικά στις επιχειρήσεις του τουρισμού, μέσω της αυτόματης μετάφρασης του καταλόγου σε περισσότερες από εκατό γλώσσες.

Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΑΣ ΣΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ

email
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Μας αποστέλλετε το περιεχόμενο του καταλόγου σε τυπωμένη ή ψηφιακή μορφή, μαζί με τις φωτογραφίες που θα τον συνοδεύουν

pen
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ

Δημιουργούμε με το διαχειριστικό περιβάλλον τον ηλεκτρονικό σας κατάλογο και σε 3-5 εργάσιμες σας παραδίδουμε την τελική του μορφή

router
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Σε περίπτωση που επιλέξετε την προώθηση του καταλόγου αυτόματα μέσω Wifi στις συσκευές των πελατών σας,
σας αποστέλουμε επαγγελματικό ρουτερ, έτοιμο για σύνδεση στο δίκτυο της επιχείρησης σας

ΠΩΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ

Αξιοποιήστε το Wifi σας και προσφέρετε τον κατάλογό σας αυτόματα στη συσκευή του πελάτη σας
WIFI

Για τη προόωθηση του καταλόγου απευθείας στη συσκευή του πελάτη σας, παρέχουμε ειδικό επαγγελματικό εξοπλισμό ο οποίος είναι ρυθμισμένος ώστε να αναλαμβάνει την αυτόματη προβολή του καταλόγου και να καλύπτει και τις αυξημένες απαιτήσεις της χρήσης internet από τους πελάτες σας.

Ο πελάτης συνδέεται με τη συσκευή του στο Wifi της επιχείρησης και αυτόματα εμφανίζεται η εικόνα υποδοχής (hotspot).

Στη συνέχεια, ο κατάλογος προβάλλεται στη συσκευή του.

WifiCatalogue Hotspot
on the spot
ON THE SPOT

Ο πελάτης σας βρίσκεται στην επιχείρησή σας. Η εξυπηρέτησή του μόλις ξεκίνησε!

router
CONNECT TO WIFI

Συνδέεται στο δίκτυο Wifi μέσω του εξοπλισμού που σας παρέχουμε και εμφανίζεται στη συσκευή του η οθόνη υποδοχής.

menu on device
MENU ON DEVICE

Ο κατάλογος της επιχείρησής σας εμφανίζεται αυτόματα στη συσκευή του, στη γλώσσα του.

Ο ηλεκτρονικός κατάλογος μπορεί επίσης, να προβληθεί μέσω browser σε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή, χωρίς την χρήση του επιπλέον εξοπλισμού.
tablet
TABLET

Προσθέστε τον ηλεκτρονικό κατάλογο σε tablet και προσφέρετέ το στους πελάτες σας ή τοποθετήστε το στην είσοδο της επιχείρησής σας, προσελκύοντας το ενδιαφέρον τους.

WifiCatalogue Tablet
QR code
QR Code

Η ανάγνωση QR code από τις κάμερες των smartphone επιτρέπει την εμφάνιση του καταλόγου απευθείας στη συσκευή του πελάτη. Τυπώστε το QR code του ηλεκτρονικού καταλόγου σας στον έντυπο κατάλογό σας ώστε να τον προσφέρετε σε όλες τις γλώσσες με φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές. Παράλληλα τοποθετήστε το QR code στον χώρο της επιχείρησής σας ώστε ο κατάλογός σας να είναι άμεσα διαθέσιμος στους πελάτες σας.

WifiCatalogue QR code
site
Site

Ο ηλεκτρονικός σας κατάλογος, μπορεί να συμπεριληφθεί στις πληροφορίες που αφορούν την επιχείρησή σας στα social media όπως το Facebook,  να προστεθεί στο site σας ή να γίνει το ίδιο το site σας! Μέσα από το διαχειριστικό περιβάλλον, τον ενημερώνετε δωρεάν εύκολα και μαζικά για όλα τα site, από ένα μόνο σημείο.

WifiCatalogue Site

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Εμπλουτίστε τον κατάλογό σας με νέες δυνατότητες και ξεπεράστε τους περιορισμούς των τυπωμένων καταλόγων
WifiCatalogue product list
ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΟΣ
Έχετε πελάτες από όλο τον κόσμο; Ο κατάλογος υποστηρίζει τις διαθέσιμες γλώσσες του καταλόγου σας και υπάρχει η δυνατότητα μετάφρασης σε πάνω από 100 γλώσσες αυτόματα, μέσω Google Translate.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Συνοδεύστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με φωτογραφίες. Βοηθήστε τους πελάτες σας να επιλέξουν και αυξήστε τις πωλήσεις σας με την δύναμη της εικόνας.
Social Media
Προωθήστε έξυπνα τα social media της επιχείρησης σας μέσω του ηλεκτρονικού κατάλογου και ενισχύστε την επισκεψιμότητά τους.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Στόχος μας είναι ο κατάλογος σας να είναι το καλύτερο εργαλείο σας
ii
ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Μοιραστείτε με τους πελάτες σας αναλυτικές πληροφορίες για τα μοναδικά προιόντα και τις υπηρεσίες σας, χωρίς τους περιορισμούς των τυπωμένων καταλόγων.
ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΥΛ
Η κάθε επιχείρηση είναι μοναδική, το ίδιο κι ο κατάλογός της. Προσαρμόζουμε τον ηλεκτρονικό κατάλογο έτσι ώστε να ταιριάζει στα χρώματα και το ύφος της επιχείρησης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Προωθήστε events, προϊόντα και προσφορές, εξοικονομώντας χρήματα από φυλλάδια και εκτυπώσεις.
WifiCatalogue home screen

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι αλλαγές του καταλόγου γίνονται εύκολα και γρήγορα και από εσάς, μέσα από το διαχειριστικό περιβάλλον που διαθέτει η υπηρεσία.
WifiCatalogue mamagement

ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ:

  • επεξεργαστείτε τα προιόντα και τις υπηρεσίες σας
  • προσθέσετε πιάτα ημέρας
  • αλλάξετε τιμές
  • δείτε σε ποια προιόντα εστιάζουν οι πελάτες σας

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ

Θέλετε να λαμβάνετε παραγγελίες από το τραπέζι ή take away & delivery χωρίς ποσοστά;
Το WifiCatalogue ενσωματώνει το καλάθι στον ηλεκτρονικό κατάλογο, και σας λύνει τα χέρια!

 

ΣΥΜΒΑΤΟΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Ο κατάλογος προσαρμόζεται αυτόματα σε όλες τις διαστάσεις οθονών
tablet
tablet
pc
pc
smartphone
smartphone
bb
ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
prassas
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΡΑΣΣΑΣ
Cinque Wine & Deli Bar | General Manager
#1 of 2,018 Restaurants in Athens | by TripAdvisor

Με το WifiCatalogue κερδίζω θετικά σχόλια, καθώς οι πελάτες μου εντυπωσιάζονται βλέποντας αναλυτικές πληροφορίες για τον κατάλογο των κρασιών, στη γλώσσα τους.

tripadvisor-150x150
dvzb
Cinque Wine & Deli Bar
Customer

Coolest part of this place is that when you log in to the wifi you are able to pull up a menu in any language! Super cool.

ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
Οι επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται απ’ όλη την Ελλάδα
ii
FAQ
Απαντήσεις σχετικά με την υπηρεσία

Για την υλοποίηση χρειάζεται να μας αποστείλετε τον κατάλογό σας σε ηλεκτρονική μορφή (word, excel ή σκαναρισμένο), το logo της επιχείρησης καθώς και τις φωτογραφίες που θέλετε να συμπεριληφθούν. Συνήθως χρειαζόμαστε 3-5 εργάσιμες από την παραλαβή του υλικού, ανάλογα με το μέγεθος του καταλόγου.

Η υποστήριξη περιλαμβάνει απεριόριστες αλλαγές στον κατάλογο εντός του ετήσιου συμβολαίου καθώς και βοήθεια στην επίλυση θεμάτων, τηλεφωνικά και με email.

Κατασκευάζουμε τον κατάλογο της επιχείρησής σας με δυνατότητα προβολής στον πελάτη μέσω QR Code και Tablet. Προαιρετικά διαθέτουμε τη δυνατότητα παροχής και εξοπλισμού για την προβολή του καταλόγου μέσω Wifi.

Στη συνέχεια η διατήρηση του στο cloud σας παρέχεται δωρεάν.

Η συντήρηση του καταλόγου εξασφαλίζεται με τους παρακάτω τρόπους:

  • με την αγορά του διαχειριστικού περιβάλλοντος
  • με την μορφή ετήσιας υποστήριξης
  • με την μορφή ωριαίας υποστήριξης με κόστος 20€/ώρα συν ΦΠΑ.

Το Διαχειριστικό περιβάλλον SIMPLE  διαθέτει δυνατότητα δημιουργίας και επεξεργασίας των προϊόντων και των υπηρεσιών σας όπως τιμές κ.α. Δεν διαθέτει δυνατότητα προσθαφαίρεσης κατηγοριών.

Το Διαχειριστικό περιβάλλον FULL, σας προσφέρει πλήρη έλεγχο του καταλόγου σας, όπως δημιουργία κατηγοριών και επεξεργασία προϊόντων, παραμετροποίηση εμφάνισης, δημιουργία φίλτρων στα προιόντα, σελίδων με δυνατότητα formating κ.α.

Έχετε ήδη κάποια υπηρεσία με την οποία υποδέχεστε τους πελάτες σας στο Wifi της επιχείρησής σας και θέλετε να αποκτήσετε το WifiCatalogue;

Κανένα πρόβλημα. Δημιουργούμε τον ηλεκτρονικό σας κατάλογο, προσθέτουμε τα social media της επιχείρησής σας, και σε συνεργασία με την εταιρία που διαχειρίζεται το Wifi σας, ορίζουμε η ανακατεύθυνση να γίνεται στον ηλεκτρονικό κατάλογο. Σε αυτή την περίπτωση, στην τιμή της συνδρομής δεν θα υπολογιστεί το κόστος του εξοπλισμού της υπηρεσίας μας.

Οι φωτογραφίες είναι κομμάτι της αισθητικής του καταλόγου, ενώ αυξάνει το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών. Προτεραιότητα δίνουμε στις φωτογραφίες που αφορούν την αρχική σελίδα όπου βρίσκονται οι κατηγορίες των προϊόντων και των υπηρεσιών, ενώ σε δεύτερο χρόνο μπορούν εύκολα να συμπληρωθούν και οι υπόλοιπες επιμέρους φωτογραφίες. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν καθόλου φωτογραφίες, μπούμε να χρησιμοποιήσουμε αντίστοιχες εικόνες από το internet.

Για τις επιχειρήσεις εντός Αθήνας, παρέχουμε δυνατότητα φωτογράφισης σε προσιτή τιμή, με σκοπό την καλύτερη αξιοποίηση της υπηρεσίας.

Η σύνδεση του Router με σκοπό την ενεργοποίηση της υπηρεσίας μέσω Wifi, είναι απλή και γίνεται με σύνδεση μέσω καλωδίου στο Router που παρέχει το Internet στην επιχείρηση.

Σε περίπτωση που στο δίκτυο της επιχείρησης έχει επέμβει τεχνικός -για παράδειγμα για την προσθήκη κεραιών-, η εγκατάσταση γίνεται σε συνεργασία μαζί του, ώστε να αποφευχθούν οποιαδήποτε θέματα συμβατότητας.

jj
ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε τον ηλεκτρονικό κατάλογο που θα καλύπτει τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησής