Παραγγελιοληψία
 

|

Παραγγελιοληψία

Ολοκληρώνετε την εμπειρία των πελατών σας δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παραγγείλουν από το QR menu σας.
Επιπλέον, εξυπηρετείτε παραγγελίες Delivery-Takeaway, καθώς και παραγγελίες από το τραπέζι (table service) και παραγγελίες room service για καταλύματα.
Επίσης, διαχειρίζεστε τις παραγγελίες εύκολα και γρήγορα μέσα από την πλατφόρμα Wificatalogue!”
  • Δεν πληρώνετε προμήθεια ανά παραγγελία
  • Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε εφαρμογή
  • Διαχειρίζεστε τις παραγγελίες σας από υπολογιστή ή tablet
  • Εξοικονομείτε πόρους και χρόνο
iphone-ordering-1

Παραγγελίες Delivery

Ο πελάτης μπορεί να δει το μενού της επιχείρησής σας online από το site σας, τα social media σας ή σκανάρωντας το qr code από το διαφημιστικό σας φυλλάδιο και να παραγγείλει άμεσα. Ορίστε τον ακριβή χάρτη που θέλετε να εξυπηρετήσετε, προγραμματίστε τις ώρες που είναι ενεργή η υπηρεσία και ορίστε τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης της κάθε παραγγελίας!

Παραγγελίες Takeaway

Μειώστε την αναμονή των πελατών σας! Οι πελάτες μπορούν να περιηγηθούν στο μενού από την άνεση του κινητού τους και να κάνουν την παραγγελία τους επιλέγοντας την παραλαβή takeaway. Έτσι, μειώνετε την αναμονή των πελατών.

Παραγγελία από το τραπέζι

Οι πελάτες μπορούν να σκανάρουν το qr code που βρίσκουν πάνω στο τραπέζι και να επιλέξουν τα προϊόντα που επιθυμούν δημιουργώντας την παραγγελία τους. Η αναλυτική παραγγελία είναι διαθέσιμη μέσα στην πλατφόρμα και μπορεί να εκτυπωθεί άμεσα σε θερμικό εκτυπωτή στην κουζίνα.

Παραγγελία από το δωμάτιο

Room ordering: Η καινοτομία συναντά την άνεση! Οι επισκέπτες του καταλύματός σας μπορούν με το κινητό τους να σερφάρουν στο μενού και από την άνεση του δωματίου τους να στείλουν την παραγγελία τους εύκολα και απλά. Η αναλυτική παραγγελία είναι διαθέσιμη μέσα στην πλατφόρμα και μπορεί να εκτυπωθεί άμεσα σε θερμικό εκτυπωτή στη ρεσεψιόν ή την κουζίνα.

Call Now Button