Ποιοι είμαστε

|
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το καλοκαίρι του 2015, σε μία παραδοσιακή ταβέρνα στην Τήνο, μία πεινασμένη παρέα φίλων περίμενε υπομονετικά τον σερβιτόρο να φέρει τον κατάλογο, ανάμεσα σε πολύ κόσμο, λίγους καταλόγους και ακόμα λιγότερο χρόνο. Αυτό μας έκανε να σκεφτούμε μία εύκολη και γρήγορη λύση που θα μας επέτρεπε να δούμε το μενού μόλις καθόμασταν στο τραπέζι, και έτσι δημιουργήσαμε το WifiCatalogue, μία πρωτότυπη υπηρεσία δημιουργίας σύγχρονων ψηφιακών καταλόγων.

Το όνομά μας προέκυψε από την αυτόματη εμφάνιση του καταλόγου όταν ο πελάτης επιχειρούσε να συνδεθεί στο WiFi του καταστήματος.

Από το 2015 που ξεκινήσαμε και μέχρι σήμερα, ο ηλεκτρονικός κατάλογος μεγαλώνει, όπως και οι δυνατότητές του, ενώ πλέον καλύπτει και την ανέπαφη εξυπηρέτηση.

Η πλατφόρμα που χρησιμοποιούμε έχει αναπτυχθεί στην Ελλάδα και είναι τόσο ευέλικτη που μας επιτρέπει να εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε ανάγκη παρουσίασης προϊόντων και υπηρεσιών. Με αυτόν τον τρόπο, η ιδέα που γεννήθηκε στο ταβερνάκι της Τήνου συνεχίζει να ζει και εξελίσσεται καθημερινά.

wifi catalogue
Call Now Button